Search
  • Dr. Matjaž Knez

Združimo moči s H2STUDENT programom - “POZIV”

Z veseljem sporočamo, da smo začeli z izvajanjem prvega H2Student izobraževalno-tekmovalnega programa, ki bo potekal v okviru projekta: »Koridor brezemisijske mobilnosti Slovenije«, ki ga v Sloveniji vodi in izvaja podjetje ECUBES d. o. o., projekt pa so do danes podprli že na Ministrstvu za obrambo RS, Ministrstvu za okolje in prostor RS ter Ministrstvu za infrastrukturo RS.


Izobraževalni program in tekmovanje sta zasnovana za ozaveščanje mladih o trajnostni mobilnosti, o pomembnosti okoljske trajnosti in negativnih vplivih motorjev na izgorevanje na kakovost zraka v mestih. S predstavitvijo trenutnih tehnologij in možnih načinov uporabe slednjih v transportu, bomo pri mladih skušali vzbuditi zanimanje za vodik, dvigniti tehnološko ozaveščenost ter mlade navdušiti, da se odločajo za študij in nato poklice, ki so povezani z novimi vodikovimi tehnologijami. Z ozaveščanjem mladih o pozitivnih učinkih uporabe H2 tehnologij bomo širili idejo o uporabnosti vodika in možnih potencialih uporabe H2


tehnologij na širšo populacijo.


Več o H2Student programu si lahko preberete na naši spletni strani: https://www.h2student.com/, za katero želimo, da postane stičišče znanja/izkušenj/dobrih praks s področja vodika in vodikovih tehnologij.


Zato pozivamo vse, ki imate kakršnekoli izkušnje z vodikom, tako ali drugače, da nam posredujte svoje izkušnje v pisni ali pa video obliki. Naša ekipa bo prispevke pregledala in uvrstila na našo Blog stran ali pa na naš H2Student TV kanal.


Kontakt: matjaz.knez@um.si .


Vabljeni k sodelovanju!


H2Student Ekipa
139 views

Join Our Family!

I-ROCK 2020 ©

Spremljajte nas na:

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 Igor Grofelnik& Matjaž Knez All Rights Reserved