Search
  • Dr. Matjaž Knez

DRAGI OSNOVNOŠOLCI IN DIJAKI H2Student EKIPA JE ZA VAS PRIPRAVILA SLIKARSKO - GRAFIČNI NATEČAJ!

Veliko stvari, dogodkov, načrtov, ki smo jih še nedavno načrtovali in so se nam še včeraj zdeli samoumevni, nam danes pomenijo samo še željo in upanje, da se življenje čimprej normalizira in da bomo na vse skupaj lahko hitro pozabili.


Zaradi “Korona situacije” smo se znašli v zelo “čudnih” časih.


Verjetno ste ob novici, da se zapirajo šole najprej pomislili: SUPER, še ene počitnice..., ki pa so sedaj postale vse kaj drugega kot to, a ne?


Če se morda v teh dneh dolgočasite, če si želite novih izzivov in če radi tekmujete, potem bi vas radi spomnili, da smo v H2Student ekipi za vas pripravili H2STUDENT SLIKARSKO - GRAFIČNI NATEČAJ ZA OSNOVNE IN SREDNJE ŠOLE.


Organizatorji želimo, da bi osnovnošolci oz dijaki skozi vašo domišljijo na/risali kako si predstavljate, da bo v prihodnje potekal transport ljudi oz. blaga, kjer bo vodik, kot alternativna tehnologija vsekakor odigral pomembno vlogo. Kako vidite, da se boste v prihodnje vozili in potovali? Bodo prevozna sredstva podobna današnjim? Bo to še vedno po cestah, morda več po zraku, pod vodo,…? Bodite kreativni in vašo domišljijo prelite na list papirja!


Namen H2Student programa je skozi zanimiva predavanja, vsebine, dosegljive na spletni platformi www.h2student.com in skozi igro na zanimiv način vzbuditi zanimanje za vodik ter dvigniti tehnološko in trajnostno ozaveščenost. S programom tako rekoč gradimo prve kompetence mladih s področja vodika in vodikovih tehnologij.


Vsi, ki boste narisali risbo, sliko, grafiko in morda še kaj, le-to poslikajte in posredujte na naslov: matjaz.knez@um.si oz. si preberite navodila za oddajo prispevkov na naši spletni strani.


Najboljši predlogi bodo razstavljeni na Mednarodnem sejmu Energetika Interklima, Celje 2020. Izbrali bomo tudi zmagovalni predlog, ki bo prejel nagrado H2Student programa.


Preženite čas z risanjem in sodelujte v H2Student programu!
110 views

Join Our Family!

I-ROCK 2020 ©

Spremljajte nas na:

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 Igor Grofelnik& Matjaž Knez All Rights Reserved